+32 16 69 90 88

+32 475 624 599

De Kempische Ardennen 4 2260 Heultje Westerlo

Een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Recreatie & Events

Op Camping ’t Heultje wacht er een wereld vol plezier en ontspanning voor jong en oud. Onze speeltuin strekt zich uit over een afgebakend terrein van 1000 m2, met opvallende klim-, klauter- en glijtoestellen op een veilige, zanderige ondergrond. Voor waterliefhebbers is er volop zwemplezier in onze grote zwemvijver, terwijl vissers hun hart kunnen ophalen aan de centraal gelegen visvijver.

Naast deze attracties bieden we ook diverse animatieactiviteiten voor kinderen, muziekoptredens (zowel buiten als in ons feestzaaltje), en een gezellige jaarlijkse avondmarkt op het plein, compleet met eetgelegenheden, drankjes, en DJ-muziek. Sportievelingen kunnen zich uitleven bij de beachvolleybalveld en petanquebanen. Kortom, op ’t Heultje is er voor ieder wat wils!

Zwemvijver & Strand

Het waterplezier is een prioriteit op kampeerverblijfpark en recreatie-domein ’t Heultje die u met zijn grote zwemvijver uitermate zwemplezier biedt. Zowel voor de kleintjes die zich in alle vrijheid vermaken en de ouderen die zich kunnen ontspannen op het prachtige witte zandstrand.

Vlakbij de zwemvijver en het zandstrand is de taverne gelegen die u ten alle tijde van de nodige dorstlessers voorziet.

Visvijver

De grote visvijver situeert zich in het midden van ’t Heultje. Zowel de recreatieve als de professionele visser vindt hier een leuke plek om zijn hengel uit te werpen. De bosrijke omgeving en de natuurlijke vijver maken het vissen in kampeerverblijfpark ’t Heultje een aangename belevenis.

Animatie

Op Camping ’t Heultje zorgen we ervoor dat iedereen, jong en oud, een fantastische tijd beleeft. Kinderen kunnen zich uitleven in ons springkasteel, een wereld van plezier waar ze kunnen springen, rollen en bouncen. Onze speeltuin, met zijn verschillende toestellen, biedt nog meer ruimte voor avontuur en spel. Voor de creatieve geesten en liefhebbers van verkleedpartijen We organiseren regelmatig evenementjes waar kinderen zich kunnen verkleden, schminken en deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Met een mix van activiteiten zorgen we ervoor dat de vakantie op Camping ’t Heultje een onvergetelijke ervaring is voor iedereen!