+32 16 69 90 88

+32 475 624 599

De Kempische Ardennen 4 2260 Heultje Westerlo

Geniet op onze terrassen met zicht op de zwemvijver.

Het eten en drinken is goed verzorgd bij ’t Heultje. Geniet op onze terrassen met zicht op het strand en de zwemvijver, u kunt er heerlijk relaxen en genieten van de omgeving. Voor de liefhebbers van goede friet en snacks staat onze frietwagen klaar, met een assortiment aan smakelijke keuzes. In onze cafetaria vindt u een gezellige bar met een kleine kaart, ideaal voor een hapje en een drankje. En heeft u iets te vieren? Onze feestzaal is de perfecte locatie voor feestjes en bijeenkomsten. 

Cafetaria

In de cafetaria, met zijn gastvrije bar en knusse zitjes, kunt u kiezen uit een selectie van kleine gerechten. Het is de perfecte plaats om even bij te praten, een spelletje te spelen of simpelweg te genieten van de rustgevende ambiance.
kampeerverblijfpark-t-heultje-cafetaria-6
kampeerverblijfpark-t-heultje-1744-cafetaria-5
IMG-20240328-WA0002_upscale

Terras

Onze uitnodigende terrassen bieden u een betoverend uitzicht op het strand en de glinsterende zwemvijver, een perfecte plek om te ontspannen met vrienden en familie onder het genot van een drankje.

Feestzaal

Camping ’t Heultje beschikt over een feestzaal. Deze ruimte is geschikt voor het organiseren van feestjes, bijeenkomsten en muziekoptredens. Of het nu gaat om een familiefeest, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid, onze feestzaal vormt het hart van uw viering.